Drumul către tine însuți

Există drumuri în viață să te ducă acolo unde ești pregătit să ajungi.

Dacă această propoziție te-a făcut curios/curioasă, atunci este pentru tine și te invit să o mai citești o dată.

Călătoria noastră prin lume ne ofera aceleași peisaje, cărările au aceeași arbuști pe margine, soarele este același, cerul, poate și păsările, grânele de pe câmp, aceiași oameni, case, locuri. Experiența noastră de viață raportată le toate aceste lucruri întâlnite pe cale e dată de ceea ce purtăm în noi, în mintea și în sufletul nostru.

Dacă același câmp plin cu maci tu il vezi gri sau, mai rău, poate nici nu il vezi din pricina cuștii tale perceptuale, a minții tale setată doar pe lucruri ce nu funcționează în viața ta, pe nefericirile tale, pe piedicile, respectiv bolovanii drumului pe care ai impresia ca sunt puși acolo să-ți saboteze reușita, ei bine, se pare că acesta este ACUM timpul tău, în care trăiești si respiri și te rog să ai răbdare cu tine, poate fi o falsă realitate.

Același drum, va fi altul, văzut din perspectiva unui om care știe că Acum este momentul său și nicicând altădată, om ce va acționa, va sări pe primul cal întâlnit în cale pentru că știe că indiferent spre ce culme de zare ar privi, curajul este la el, se va imprieteni cu viața, cu oamenii, va saluta cerul, fie soare, fie mai puțin insorit și va merge mai departe, ocolind piedicile, sărind peste ele, pentru ca el are o tinta clară, un obiectiv de atins, va ști exact cum să facă asta pentru că E PREGĂTIT să vadă ce e de văzut și să cunoască, afle, ce e de aflat. Primim ceea ce mental, fizic și emoțional suntem pregătiți să primim.

Infinitul e mereu la dispoziția noastră, dar câți suntem pregatiți să-l și aflăm?

Pentru a ajunge la noi, cei adevărați, uneori avem nevoie de de un ghid, un mentor care deja a străbătut aceste drumuri în ambele ipostaze, a fost fie de o parte sau de alta a poveștii de „a fi” sau „a nu fi” pregătit, a cunoscut înfrângeri ce i-au aratat de fapt cum s-ar vedea victoria, pentru că ea era… exact opusul si era tot acolo.

Oare știi să primesti Succesul, Implinirea, Bucuria de A FI și SIMȚI? De a acționa și privi viața, propriul succes, cerul, realiatea („peisajul”, „câmpul”) cu infinitele lor posibilități, de a te surprinde fie doar și pentru că tu ești hotărât să le întâmpini?

Dacă ai citit până aici, mai citește o dată prima propoziție apoi lasă-mi te rog un mesaj cum au ajuns toate acestea până la tine, sau programează-te pentru o intalnire de clarificare gratuită aici: https://calendly.com/oana_togan/30min.

Tu cum ești astăzi? Ești pregătit/pregătită de drum?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s