NOAPTEA DE SÎNZIENE, REVELATIE ȘI PROVOCARE

𝘼𝙨𝙚𝙖𝙧𝙖̆, 𝙞̂𝙣 𝙣𝙤𝙖𝙥𝙩𝙚𝙖 𝙨𝙛𝙞̂𝙣𝙩𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙎𝙞̂𝙣𝙯𝙞𝙚𝙣𝙚, 𝙞̂𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖̆ 𝙘𝙪 𝙖𝙡𝙩𝙚 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙣𝙞𝙘𝙚 𝙙𝙚 𝙖 𝙘𝙪𝙣𝙤𝙖𝙨̦𝙩𝙚 𝙨̦𝙞 𝙖𝙛𝙡𝙖, 𝙖𝙢 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙪𝙣 𝙨𝙥𝙖𝙩̦𝙞𝙪 𝙙𝙚 𝙨̦𝙚𝙯𝙖̆𝙩𝙤𝙖𝙧𝙚, 𝙙𝙚 𝙩𝙞𝙝𝙣𝙖̆, 𝙙𝙚 𝙖𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙚 𝙖𝙢𝙞𝙣𝙩𝙚 𝙖 𝙘𝙚𝙚𝙖 𝙘𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙚 fac, 𝙞̂𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙘𝙤𝙣𝙚𝙘𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙘𝙪 𝙖𝙡𝙩𝙚 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞 𝙨̦𝙞 𝙖𝙢 𝙙𝙖̆𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙙𝙞𝙣 𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙞𝙚𝙣𝙩̦𝙖̆, 𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙩𝙞𝙯𝙖 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙣𝙤𝙖𝙨̦𝙩𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙚𝙖, 𝙫𝙚𝙣𝙞𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙧𝙚𝙫𝙚𝙡𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙧𝙞𝙚𝙞 𝙛𝙚𝙢𝙞𝙣𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙧𝙚𝙜𝙖̆𝙨𝙞𝙩𝙚.🌱

Aniversarea numelui fiicei mele Sânziana, revenirea de la slujba de Naștere a sf. Ioan Botezătorul, alinierea astrelor, ca o nuntă cosmică, interconectarea cu clientele la cabinet, mi-au dat ghes să mă arat și să-mi aduc contribuția în această direcție, ca urmare a parcurgerii propriului proces de vindecare în esența feminității și sexualității. 🌼

A fost un cerc restrâns datorat lipsei de promovare, însă înregistrarea a rămas în grup. Facebookul , pentru că am folosit pe fundal o melodie de pe net, a bruiat calitatea sonorului, dar dacă dorești, rămâne provocarea ta să ajungi la acele informații, dublată de un efort pe care trebuie sa-l faci.

🌱Lansarea acestei invitații de a fi în armonie cu tine, creează de cele mai multe ori, dacă nu e în reflex și rutină, un blocaj în primă fază.

Mi-a mărturisit una din participante că era, în cea mai mare parte a webinarului ,în judecată, în respingere și neacceptare dar că la sfârșit, nu a înțeles de ce, sau cum de…au izbucnit lacrimi…

𝘾𝙚𝙚𝙖 𝙘𝙚 𝙨𝙥𝙪𝙣 𝙖𝙞𝙘𝙞 𝙖𝙨𝙩𝙖̆𝙯𝙞 𝙣𝙪 𝙖𝙢 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘 𝙣𝙞𝙘𝙞𝙤𝙙𝙖𝙩𝙖̆, 𝙙𝙖𝙧 𝙘𝙖 𝙤 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙖𝙣𝙖 𝙖𝙨𝙪𝙢𝙖𝙩𝙖 𝙙𝙪𝙥𝙖̆ 𝙘𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙧𝙞𝙪𝙡 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨 𝙙𝙚 𝙘𝙪𝙧𝙖̆𝙩̦𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙚𝙩𝙞𝙘𝙖̆ 𝙖𝙩𝙖𝙨̦𝙖𝙩 𝙚𝙫𝙚𝙣𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙚 𝙛𝙖̆𝙘𝙪𝙩, 𝙨̦𝙞 𝙙𝙪𝙥𝙖̆ 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙜𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙞𝙥𝙡𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙩𝙧𝙖𝙪𝙢𝙚 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙢 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙣𝙚𝙫𝙤𝙞𝙩𝙖 𝙨𝙖̆ 𝙡𝙚 𝙙𝙚𝙥𝙖̆𝙨̦𝙚𝙨𝙘 𝙥𝙧𝙚𝙛𝙖̆𝙘𝙖̂𝙣𝙙𝙪-𝙢𝙖̆ 𝙘𝙖̆ 𝙚𝙡𝙚 𝙣𝙪 𝙚𝙭𝙞𝙨𝙩𝙖̆, 𝙞𝙩̦𝙞 𝙨𝙥𝙪𝙣 𝙘𝙖̆ 𝙞̂𝙣 𝙘𝙞𝙪𝙙𝙖 𝙖𝙥𝙖𝙧𝙚𝙣𝙩̦𝙚𝙡𝙤𝙧, 𝙖𝙢 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙤 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞𝙚 𝙗𝙖̂𝙣𝙩𝙪𝙞𝙩𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙧𝙞𝙞𝙡𝙚-𝙞 𝙗𝙡𝙤𝙘𝙖𝙟𝙚 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪 𝙥𝙨𝙞𝙝𝙤𝙙𝙞𝙖𝙜𝙣𝙤𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙙𝙚 𝙋𝙏𝙎𝘿 𝙨𝙞 𝙙𝙚𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙚 𝙨𝙚𝙫𝙚𝙧𝙖̆.

🌱𝙎𝙥𝙪𝙣 𝙙𝙤𝙖𝙧 𝙘𝙖̆ 𝙖𝙢 𝙧𝙚𝙣𝙖̆𝙨𝙘𝙪𝙩 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞𝙚 𝙨̦𝙞 𝙖𝙥𝙤𝙞 𝙖𝙢 𝙖𝙡𝙚𝙨 𝙨𝙖̆ 𝙙𝙚𝙫𝙞𝙣 𝙘𝙤𝙖𝙘𝙝, 𝙥𝙨𝙞𝙝𝙤𝙩𝙚𝙧𝙖𝙥𝙚𝙪𝙩 după zeci de mii de ore de pregătire și practică, după investitii de zeci de mii de euro in propria persoană. De ce toate astea?

🌱Dacă mă urmărești aici, știi că lucrez și cu bărbați dar în principal cu femeile, și comunitatea de femei ce am construit-o în grupul privat de fb „De dragul tău femeie!” este rodul experienței mele de viată și aplecării asupra psihologiei feminine în particular. De ce?

🌱𝙈𝙖̆ 𝙨𝙞𝙢𝙩 𝙖𝙡𝙞𝙣𝙞𝙖𝙩𝙖 𝙘𝙪 𝙨𝙘𝙤𝙥𝙪𝙡 𝙨̦𝙞 𝙢𝙞𝙨𝙞𝙪𝙣𝙚𝙖 𝙢𝙚𝙖 𝙙𝙞𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙖𝙡 𝙫𝙞𝙚𝙩̦𝙞𝙞 𝙨̦𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙘𝙖̆ 𝙫𝙞𝙣𝙚 𝙙𝙞𝙣𝙩𝙧-𝙤 𝙜𝙧𝙚𝙖 𝙥𝙤𝙫𝙖𝙧𝙖 𝙙𝙪𝙨𝙖 𝙙𝙚 𝙢𝙖𝙞 𝙗𝙞𝙣𝙚 𝙙𝙚 30 𝙖𝙣𝙞. 𝘿𝙚𝙗𝙪𝙩𝙪𝙡 𝙢𝙚𝙪 𝙨𝙚𝙭𝙪𝙖𝙡 𝙖 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙪𝙣 𝙫𝙞𝙤𝙡. 𝙄̂𝙢𝙞 𝙫𝙞𝙣𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙯𝙖̂𝙢𝙗𝙚𝙨𝙘 𝙘𝙖̆ 𝙖𝙢 𝙘𝙪𝙧𝙖𝙟𝙪𝙡 𝙨𝙖̆ 𝙨𝙘𝙧𝙞𝙪 𝙖𝙨𝙩𝙖 𝙨̦𝙞-𝙢𝙞 𝙙𝙖𝙪 𝙛𝙧𝙖̂𝙪 𝙡𝙞𝙗𝙚𝙧𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞𝙞 𝙙𝙚 𝙚𝙭𝙥𝙧𝙞𝙢𝙖𝙧𝙚.

🌱Tristețea femeilor din familia mea, pe care ca și copil nu am putut-o procesa la acea vreme, mi s-a lipit de corp, de suflet ca o marcă pe o scrisoare venită din timpuri trecute ce nu-mi aparțin și nealiniate cu prezentul și cărora nu am putut să le mărturisesc niciodată experiență mea de teama de a nu le împovăra și mai mult.

🌱Emoțiile suprimate timp de zeci de ani, menținute blocate în permanență de un sistem întreg de mecanisme de coping foarte inteligent construite cât să ” mă protejeze” când eram mult prea fragilă ( la 19 ani) să le pot procesa, au fost ca o minge ținută cu forța în cada cu apă, iar când am luat mana de pe ea, m-a bușit direct în fata. Și acest lucru se petrece când te aștepți cel mai puțin, când nu mai ești capabil să poți controla si aici apar dependențele de tot felul.

🌱𝙉𝙤𝙞 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙞, 𝙖𝙫𝙚𝙢 𝙞̂𝙣 𝙣𝙤𝙞 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙧𝙨𝙚𝙡𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙙𝙚𝙥𝙖̆𝙨̦𝙞 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙗𝙡𝙤𝙘𝙖𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙘𝙖̆ 𝙣𝙚 𝙙𝙖̆𝙢 𝙫𝙤𝙞𝙚 𝙨̦𝙞 𝙙𝙖𝙘𝙖̆ 𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨𝙖̆𝙢 𝙞̂𝙣 𝙢𝙤𝙙 𝙘𝙤𝙣𝙨̦𝙩𝙞𝙚𝙣𝙩 𝙖𝙘𝙚𝙡𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙣𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚.

Dacă mă întrebați pe mine, acele râni provenite din traume severe, nu se vor anula integral, dar vei putea resemnifica înscrisul lor ca pe un mecanism de creștere și oportunitate de depășire a propriilor limite și nu de stagnare.

🌱Un bărbat s-a născut tot dintr-o femeie și daca relația cu propria mama este una defectuoasa, să nu se întrebe de ce atrage în viață să femei ce-l duc în aceeași rana că cea avuta cu mama sau dimpotrivă daca este una fericita, vei atrage femei blânde ce te pot creste și ghida corespunzător. Și invers daca relația cu tata a avut de suferit poate prin agresivitate, absenta lipsa de încurajare și susținere, va atrage prin familiaritate persoane sau poate chiar o parteneră abuziva ce vă repeta acest patern.

🌱Și pentru femei e identic, dar va face subiectul unui script viitor de integrare a mamei și tatălui prin copilul interior. Aceasta este metoda mea personală șlefuită în ultimii 6 ani de experiență din lucrul cu ceilalți și cu propria-mi persoană și cu eficientă în mai toate cazurile clinice. (excludem patologia severă)

🌱𝘾𝙧𝙚𝙙𝙚𝙖𝙢 𝙤𝙙𝙞𝙣𝙞𝙤𝙖𝙧𝙖̆, 𝙘𝙖̆-𝙨 𝙘𝙚𝙖 𝙢𝙖𝙞 𝙥𝙖̆𝙘𝙖̆𝙩𝙤𝙖𝙨𝙖̆ 𝙛𝙞𝙞𝙣𝙩̦𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙥𝙚 𝙥𝙡𝙖𝙣𝙚𝙩𝙖̆ 𝙨̦𝙞-𝙢𝙞 𝙢𝙚𝙧𝙞𝙩 𝙘𝙚𝙡𝙚 𝙩𝙧𝙖̆𝙞𝙩𝙚, 𝙘𝙤𝙣𝙫𝙞𝙣𝙜𝙚𝙧𝙚 𝙫𝙚𝙣𝙞𝙩𝙖 𝙙𝙞𝙣 𝙧𝙚𝙡𝙞𝙜𝙞𝙚 𝙘𝙖̂𝙣𝙙 𝙙𝙚 𝙛𝙖𝙥𝙩 𝘿𝙪𝙢𝙣𝙚𝙯𝙚𝙪 𝙣𝙚 𝙫𝙧𝙚𝙖 𝙛𝙚𝙧𝙞𝙘𝙞𝙩̦𝙞, 𝙘𝙪 𝙨𝙞𝙢𝙩̦𝙪𝙡 𝙪𝙢𝙤𝙧𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙨̦𝙞 𝙣𝙪 𝙞̂𝙢𝙗𝙧𝙤𝙗𝙤𝙙𝙞𝙩̦𝙞 𝙨̦𝙞 „𝙩𝙚𝙧𝙣𝙞” 𝙏𝙪 𝙚𝙨̦𝙩𝙞 𝙡𝙪𝙢𝙞𝙣𝙖̆, 𝙚𝙨̦𝙩𝙞 𝙘𝙤𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩𝙤𝙧 𝙖𝙡 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩̦𝙞𝙚𝙞 𝙥𝙪𝙧𝙚 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙤𝙧𝙙 𝙘𝙪 𝙘𝙚𝙡𝙚 7 𝙡𝙚𝙜𝙞 𝙨𝙥𝙞𝙧𝙞𝙩𝙪𝙖𝙡𝙚 𝙖𝙡𝙚 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙨̦𝙞 𝙙𝙚𝙫𝙚𝙣𝙞𝙧𝙞𝙞 𝙩𝙖𝙡𝙚.

🌱Astăzi mă simt o norocoasa! Bogăția vieții din mine mi-a deschis perspective infinite și știu că doar în mintea mea mai pot rămâne captivă.

În afara noastră cerul e deschis și nu exista limite!

Orice ar fi, urmează-ți calea, caută-te și plătește prețul vindecării tale. Aceea este valoarea reală pe care tu ți-o dai, nu conturile din bănci sau alte acumulări materiale.

🌱Trăiește împăcat cu trecutul tău, cu ceea ce în bunătatea lui Dumnezeu a sădit în tine că să faci roade, nu că să te pedepsească, ci că să se „arate minunea și măreția Sa și să-ți înveți lecția smereniei. Am spus a smereniei și nu a umilinței.

Dumnezeul meu nu m-a umilit prin ce am trăit, m-a crescut ca un părinte drag și bun oferindu-mi lecții.

𝙏𝙪 𝙚𝙨̦𝙩𝙞 𝙡𝙪𝙢𝙞𝙣𝙖̆, 𝙚𝙨̦𝙩𝙞 𝙘𝙤𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩𝙤𝙧 𝙖𝙡 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩̦𝙞𝙚𝙞 𝙥𝙪𝙧𝙚 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙤𝙧𝙙 𝙘𝙪 𝙘𝙚𝙡𝙚 7 𝙡𝙚𝙜𝙞 𝙨𝙥𝙞𝙧𝙞𝙩𝙪𝙖𝙡𝙚 𝙖𝙡𝙚 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙨̦𝙞 𝙙𝙚𝙫𝙚𝙣𝙞𝙧𝙞𝙞 𝙩𝙖𝙡𝙚. 𝙏𝙪 𝙞𝙩̦𝙞 𝙘𝙧𝙚𝙚𝙯𝙞 𝙫𝙞𝙞𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙫𝙞𝙣𝙙𝙚𝙘𝙖̂𝙣𝙙𝙪-𝙩̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙖𝙘𝙚𝙡𝙖𝙨̦𝙞 𝙩𝙞𝙢𝙥 𝙩𝙧𝙚𝙘𝙪𝙩𝙪𝙡 𝙞𝙣 𝙘𝙡𝙞𝙥𝙖 𝙥𝙧𝙚𝙯𝙚𝙣𝙩𝙖̆.

🌱Problemele in cuplu, relaționarea defectuoasă cu oameni, colaboratori, respingeri si castrări emoționale in relațiile cu bărbații, cancerul copilului meu, un parenting asupra copiilor mei defectuos, uneori agresiv, neîmpăcarea cu trecutul meu, părinții mei, cu propriul corp, disocierea mentală din anumite contexte, toate, au fost IADUL meu pe pământ.

🌱 Aici avem și Raiul și Iadul și doar mintea noastră le creează, oferindu-le putere asupra noastră.

🌱Te-ai gândit ca poate toata realitatea suferinței proprii e o construcție a minții tale?

Nu te mai chinui! Ia-ți zborul către cer!

🌱Fiecare zi, are darul ei. Ai grijă de tine, de emoțiile tale. Și daca ele te trăiesc o vreme mai mult decât tu pe ele, lasă-le să fie, înseamnă că nu au fost trăite atât cât a fost necesar la momentul nașterii lor. Alege însă un însoțitor pentru a scurta procesul. Pentru eficiență.

𝙊 𝙘𝙞𝙤𝙘𝙖̂𝙧𝙡𝙞𝙚, 𝙙𝙪𝙥𝙖̆ 𝙘𝙚-𝙨̦𝙞 𝙘𝙖̂𝙣𝙩𝙖 𝙘𝙖̂𝙣𝙩𝙚𝙘𝙪𝙡, 𝙥𝙖̂𝙣𝙖̆ 𝙞̂𝙣 𝙞̂𝙣𝙖𝙡𝙩𝙪𝙡 𝙘𝙚𝙧𝙪𝙡𝙪𝙞, 𝙘𝙖̂𝙣𝙙 𝙘𝙤𝙗𝙤𝙖𝙧𝙖̆ 𝙨̦𝙞 𝙨𝙚 𝙖𝙨̦𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙥𝙚 𝙥𝙖̆𝙢𝙖̂𝙣𝙩, 𝙤 𝙡𝙞𝙣𝙞𝙨̦𝙩𝙚 𝙖𝙙𝙖̂𝙣𝙘𝙖̆ 𝙨̦𝙞 𝙞𝙣𝙛𝙞𝙣𝙞𝙩𝙖̆ 𝙨𝙚 𝙖𝙨̦𝙩𝙚𝙧𝙣𝙚…

Si daca ai citit pana aici, cele ce urmeaza, sunt pentru tine:

𝙈𝙖𝙞 𝙖𝙢 𝙥𝙪𝙩̦𝙞𝙣 𝙙𝙞𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙖̆𝙩𝙞𝙧𝙚𝙖 𝙪𝙣𝙪𝙞 𝙋𝙍𝙊𝙂𝙍𝘼𝙈 𝘿𝙀 𝙏𝙍𝘼𝙉𝙎𝙁𝙊𝙍𝙈𝘼𝙍𝙀 𝙋𝙍𝙊𝙁𝙐𝙉𝘿𝘼̆ 𝙋𝙀𝙉𝙏𝙍𝙐 𝙁𝙀𝙈𝙀𝙄 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙩𝙚 𝙖𝙟𝙪𝙩 𝙨𝙖 𝙄𝙉𝙏𝙀𝙂𝙍𝙀𝙕𝙄 𝙏𝙍𝘼𝙐𝙈𝙀𝙇𝙀 𝙎̦𝙄 𝙎𝘼̆-𝙏̦𝙄 𝙍𝙀𝘿𝙀𝙎𝘾𝙊𝙋𝙀𝙍𝙄 𝙁𝙊𝙍T𝘼 𝙄𝙉𝙏𝙀𝙍𝙄𝙊𝘼𝙍𝘼 𝙎𝙄 𝙎𝙏𝙄𝙈𝘼 𝘿𝙀 𝙎𝙄𝙉𝙀 𝙎𝙋𝙍𝙀 𝘼 𝙏𝙍𝘼𝙄 𝙊 𝙑𝙄𝘼𝙏̦𝘼̆ 𝙄𝙈𝙋𝙇I𝙉𝙄𝙏𝘼̆ 𝘿𝙄𝙉 𝙋𝙐𝙉𝘾𝙏 𝘿𝙀 𝙑𝙀𝘿𝙀𝙍𝙀 𝙋𝙀𝙍𝙎𝙊𝙉𝘼𝙇 𝙎𝙄 𝙋𝙍𝙊𝙁𝙀𝙎𝙄𝙊𝙉𝘼𝙇 si-ti garanteaza trecerea LA NEXT LEVEL!!

Pentru a lua fiecare maximul de rezultat, CAUT DOAR 5 FEMEI determinate sa-și transforme viața muncind la visul lor. 𝘿𝙖𝙘𝙖̆ 𝙚𝙨̦𝙩𝙞 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙖𝙩𝙖, 𝙡𝙖𝙨𝙖 𝙪𝙣 𝘿𝘼 𝙞𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙧𝙞𝙞 𝙨𝙖𝙪 𝙥𝙧𝙞𝙫𝙖𝙩 𝙨̦𝙞 𝙧𝙚𝙫𝙞𝙣 𝙚𝙪 𝙘𝙖𝙩𝙧𝙚 𝙩𝙞𝙣𝙚.

Lasă-mi deasemeni în comentarii orice simți că a ajuns la tine, și simte-te liber să distribui în măsura în care știi că poate cineva așteaptă cele puse aici în cuvinte.

🌱Împreună creștem mai frumos și cu mai multă ușurință.

Week-end binecuvântat! Ai grijă de tine și nu-ți mai amâna viața!🤗❤

#programtransformator

#coachingperformance#psihologieaplicata#experentialproces

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s