Calatorie catre tine insati/insuti

Stii visul acela in care cu totii ne spunem ca noi meritam o viata mai buna? Ca meritam vacante, concedii, ca familia ta merita alaturi de tine ceva mai bun, mai plin de viata si bucurie? In care sa-ti lasi corpul si sufletul sa se relaxeze?

Sigur stii! Si mai stiu ca el te va scormoni pana nu vei gasi ocale de a-l indeplini…

Si eu visam pe vremea cand locuiam cu chirie in Braila, mutandu-ma dintr-o ca sa in alta si luand la rand stalpii de telegraf sa gasesc o noua locuinta. Eram insarcinata in sapte luni si cu un copil mic de mana de 2 ani jumatate si aveam termen o luna de evacuare. Proprietarul vindea apartamentul…

Ma gandeam cum e posibil ca un ofiter si o asistenta medicala sa traiasca umilinta de a nu avea o locuinta oricat de modesta n-ar fi? Locuinte de serviciu la ofiteri nu mai existau, bani de chirie inca nu era alocati din bugetul de stat cum e acum, traiam cu greutate de la un salariu la altul.

Admiram oamenii de succes, citeam tomuri de carti, am inceput facultatea de Economie in care sa invat sa fac bani pentru ca in interiorul meu locuia inca un copil care striga „Eu vreau , eu pot!” si care m-a imputernicit.

Si in tine exista, asculta-i vocea! O recomandare de lectura ar fi cartea „Tata bogat, tata sarac!”. Mi-a deschis orizonturi.

Sambata, intr-o zi de week-end cu soare, am fost invitata in direct la o discutie lejera despre un subiect drag mie, calatoriile dintr-o anumita perspectiva. E o interventie de cateva minute, asa cum ii sta bine unei emisiuni de stiri de data asta.

Vizionare placuta! https://alephnews.ro/…/stirile-de-la-ora-1300…/

De la min 13.53- la 16.30

Cu cat vei invata mai repede sa te eliberezi de statutul de victima, cu atat iti vei permite trecerea accelerata catre o noua etapa in viata ta.

E usor sa responsabilizezi pe cineva pentru toate gandurile, comportamentele, viciile sau neimplinirile tale.

Te-ai născut liber, pentru a iubi și a fi fericit! Ai grija de tine!❤

,,NU ești aici, în această dimensiune Celestă, pentru a te simți vinovat sau responsabil pentru viața, poverile, traumele, experiențele, nemulțumirile, insuficiențele, supărările, ne-iertările și ne-iubirea celor din jur. Ești aici pentru a învăța să iubești!

NU te-ai născut, nici pentru a judeca sau schimba experiența celorlalți…, nici pentru a le prelua poverile, suferințele, traumele, supărările, ne-iertările și iresponsabilitatea… și nici pentru a-i mulțumi sau a-i hrăni cu energia ta sufletească, pe cei ce refuză să învețe a iubi. Te-ai născut pentru a iubi și a fi fericit!

Te-ai născut în această dimensiune materială, ca spirit întrupat în corp fizic, pentru a-ți reîntregi și vindeca sufletul și pentru a-ți înțelegerea esența naturii divine, în lumina vibrația energiei iubirii. Pentru a-ți regăsi cadența și armonia cu inima ta, trebuie să aduci pacea în gândurile tale și liniștea în inima ta

Când pulsul inimii tale va intra în armonie cu tot ceea ce există și este creat pentru a-ți susține viața și a-ți sluji vindecarea, fericirea, devenirea și trezirea – vei înțelege că, scânteia divină ce o poți în suflet are menirea de a-ți reaminti că, ești Ființă de Lumină și spirit liber prin conștiință.

Ești dator să-ți cureți poverile karmice pentru a-ți putea răspândi valorile, urmând propriul proces de vindecare sufletească – prin reînvățarea iubirii, a iertării, a toleranței, a acceptării, a asumării și a prețuirii, a tot ceea ce există și ființează în Univers, în lume și în jur.

Ai venit pe lumea asta, pentru a-ți readuce aminte cine ești… și a învăța să-ți sădești semințele iubirii, îngrijindu-le prin lumina și credința sufletului tău… până vor putea rodi, pentru a-și relua și urma, ciclul firesc de viață”- Vindecarea karmica

Cu drag de oameni si de echilibru, Oana Togan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s