Exercițiu de AUTOCOACHING.

Astăzi vreau să îți propun un exercițiu simplu.

Te asigur că nu îți va lua mai mult de o jumătate de oră din zi, totul e să nu fii deranjată de pisică, copil, soț, etc. Alege un moment potrivit al zilei și răspunde pe-ndelete la următoarele întrebări:

-Ce evenimente notabile s-au întâmplat astăzi în viața mea?

-Ce emoții, sentimente, ce gânduri aveam.

-Ce semn mi-a arătat azi Universul? La ce trebuia să fiu mai atentă?

-Concluziile zilei de azi

Într-un articol anterior vorbeam despre metoda introspecției ca fiind aceea care din piept te urcă în cap unde mintea, dacă urmează EU SUNT! ajunge înapoi în inima spirituală. Citește articolul AICI

Fiecare femeie are tot ce-i trebuie în interiorul ei pentru a fi fericită. Diferă doar nivelul de vibrație de la care accesează emoțiile pe care le trăiește. Le accesezi de pe un nivel de competiție și concurență.

Cat timp vei manifesta plenar masculinul din tine, te vei mira de ce nu-ți găsești un partener și nu se apropie nici un bărbat de tine. Despre diferențele între dintre cele două laturi ( masculin si feminin) care coexistă și se manifestă în interiorul nostru vom vorbi pe larg în tabăra care se va ține între 19 și 22 August la Bacău, Comănești , 4 zile magnifice unde vom învăța și aborda multe subiecte de mare interes pentru fiecare dintre noi. Mai multe detalii despre program găsești AICI.

Atragem ceea ce emanăm. Emanăm stress și competiție, vor veni către noi persoane la fel de stresate sau competitive. Dacă vor veni persoane echilibrate acestea se vor îndepărta imediat ce-ți simt energia reală, indiferent cât de frumos, ori feminin e ambalată. Se simte psihoemoțional.

Noi femeile, ne dorim să preluăm calități una de la cealaltă, și e minunat că e așa! doar că e important să le și filtrăm prin expresia sufletească proprie.

Reține că, puterea de voință este cea care schimbă bărbatul și puterea de inspirație este cea care schimbă femeia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s