„EXISTĂ OAMENI CARE TE ÎNVAȚĂ DRUMUL ÎNAPOI SPRE TINE…

Există oameni care te ajută să te schimbi. Din oricine in Cineva. Există oameni care doar privind înspre tine îți dau curaj, inspirație, sclipire și sansă.

Există oameni cu care realizezi o legatură extrasenzorială ireversibilă și irepetabilă. Oameni cu aceeași vibrație cu a ta, oameni care îți dau emoții puternice încât intri în panică doar dacă îi ai în preajmă.

Există oameni care-ți taie răsuflarea atunci când își întind brațele către tine. Sunt cei care nu-și cer îmbrățișările înapoi, cei care dau și atât. Fără alte obligații, fără troc de sentimente, fără risipă de orgolii personale.

Există oameni care te simt. Dar te lasă să crezi că nu știu nimic despre tine.

Există oameni care te înalță, te îmbogățesc și te fac să te simți aristrocrat pe de-a-ntregul, până sub piele și dincolo de zbaterea sângelui.

Există oameni care te iubesc la fel cât îi iubești și tu, dar aleg să o facă pe ascuns, cu acea discreție pe care o întâlnești doar la granița dintre tăcere și mister.

Există oameni dincolo de care se întâmplă minuni și se fabrică tablete de fericire cu gust de infinit.

Există oameni care te învață drumul înapoi spre tine, pentru că mai tarziu să te lase acolo de unul singur și să-ți admire Înălțarea„.

Autor necunoscut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s