Stimă de sine și feminitate

Seminar practic de redescoperirea puterii interioare


Motivul pentru care oamenii nu-și ating obiectivele este faptul că ceea ce văd in jurul lor este mai convingător decât ceea ce este în capul lor.

OANA IACOB ȚOGAN mă numesc.

În urmă cu 10 ani mi-am dorit și am reușit să creez o comunitate de voluntariat, un proiect frumos, Centru Local “Crinii” Pașcani, ONG parte a Organizației Naționale Cercetașii României, ca urmare a imboldului de a determina o schimbare reală în comunitatea în care trăiam și îmi desfășuram activitatea. O comunitate de oameni integri, implicați, școală de leadership a tinerilor cu respect pentru natură și semenii lor.

Astăzi în postura de coach și psihoterapeut NLP vin către dumneavoastră cu un nou proiect, o nouă provocare, aceea de a crea o comunitate de femei împlinite, asumate, respectate pentru ceea ce sunt și pot fi cu adevărat.

Tot ce voi prezenta în cadrul acestui seminar cu siguranță nu va face decât să intregească imaginea pe care fiece femeie o are despre ea însăși sau să-și dorească o upgradare a ceea ce este deja.

Putem vindeca răni, traume, atașamente atâta timp cât ne dorim cu adevărat să ne vindecăm.
Pentru că viața însăși e un proces continuu de vindecare, eu însămi am avut și încă mai am de integrat părți.
Nu partenerul iți creează rănile (exceptat cele fizice, evident), el doar apasă butoanele care acesează răni deja existente.

Acolo unde iți este atenția, acolo e și energia ta.
După trei ani de studiu și aprofundare in domeniul psihologiei, după ce am avut contact cu tot mai multe femei ce s-au pierdut pe sine și au uitat cine și ceea ce sunt cu adevărat, m-am decis să deschid seria de evenimente: seminarii și workshop-uri de lucru pe tema: Stima de sine și feminitate

Vom muta atenția pe ceea ce vrei să trăiești cu adevărat și ne vom uita în altă parte… la noi înșine!
Dacă mă cunosc pe mine știu ce decizii să iau ca să am succes când mi se oferă oportunități, dacă nu mă cunosc, voi avea oportunități, dar ele nu mă vor cunoaște pe mine.

Te aștept la un seminar gratuit de 3 ore, pe parcursul căruia ne vom da voie să trăim în inimă, ca un preambul al sărbătorii de Dragobete! E darul meu pentru tine, ca un mărțișor pe care să-l porți în suflet în această primăvară, un debut de a lucra împreună la cel mai minunat proiect al tău: Tu însăți!

Despre ce vom vorbi:
• Stimă de sine și tehnici de autocunoaștere
• Convingeri limitative
• Despre relații
• Echilibrarea energiilor yin si yang, feminin-masculin în viața noastră
• Feminitate: exerciții pentru minte, trup și suflet

Cu infinită iubire și recunoștință, Oana Țogan by Terapie de echilibru

https://www.facebook.com/events/308363176530522/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s