În frumoasa noastră comunitate înveți din workshop-uri și evenimentele noastre cum să devii cea mai bună variantă a ta.

Lasă un email pentru a fi la curent

Procesez…
Succes! Ești în listă.

E important ca la un moment dat să-ți oferi timp și spațiu doar pentru tine. Nu e egoism, ci e conectare cu tine însăți, e fidelitate față de propria-ți ființă, e iubire de sine si îți recomand să practici acest comportament!

Te invit sa asculți MEDITAȚIA ÎN MERS, înregistrată audio. Recomandabil este să folosești căști sau handsfree. Meditația poate fi descărcată, ceea ce îți va permite să o asculți ori de câte ori vei simți nevoia.

Îți doresc să-ți fie de folos, să-ți dai voie să experimentezi lucruri noi și să rămâi constantă. Lucrurile mici pe care le aduci în viața ta zi de zi se vor transforma în efecte mari pe termen lung.

Hai într-o comunitate care alege să trăiască o nouă viață! Abonează-te la newsletter-ul nostru, ce va fi o dată pe săptămână. Nici mie nu îmi place să fiu bombardată de reclame. De aceea, voi respecta limita bunului simț! Vei primi un planificator săptămânal cu citate motivaționale ce poate fi descărcat, meditații sau alte informații legate de evenimente care te vor ajuta în evoluția și dezvoltarea personală!

Primul planificator așteaptă să ia drumul spre tine și să-l folosești. Este creat pentru a-ți fi un ghid în introspecția zilnică și încărcat cu multă dragoste.

Îl vei primi prin email la adresa care o vei introduce în spatiul de mai jos

Procesez…
Succes! Ești în listă.

Pentru mai multe informații despre ce înseamnă conectarea cu sinele, te rog, vizitează blogul nostru!