Voluntariat

Înființarea in anul 2009 a ONG Centrul Local ”Crinii” Pașcani, afiliat Organizației Naționale Cercetașii României

Mircea Eliade spunea la un moment dat: ,,Am fost un huligan. Cercetășia m-a salvat!”
În ceea ce mă privește pot spune fără teama de a gresi că și pe mine cercetașia m-a salvat revendicându-mi copilul din mine și oferindu-mi oportunitatea de a dărui comunității în măsura în care la un moment greu și ea, comunitatea, mi-a fost aproape. Astăzi simt că mi-am îndeplinit datoria și le multumesc colegilor pentru dăruirea cu care îmi duc visul mai departe. Recunoștință tuturor!

Pentru cei care se întreabă ce fac cercetasii, pun aici un articol scris in 2009 si apărut în cadrul proiectului Național Scouting Seeds de la acea vreme, simțind nevoia de a da sens si pentru cei care nu intelegeau ce fac, de ce fac sau…mai rau, ce-mi veni? E daruire pentru educatie. Un alt fel de educatie, nonformala, bazata pe voluntariat și…odata cercetas, mereu cercetas! Lectura placuta!

Povestea care a născut aceasta o poți citi AICI.


Voluntar și sponsor în proiectul național ”Dăruiește pentru Educație!”


Psiholog voluntar în cadrul Asociației Conventus Mirabilis.

Se spune ca suntem ceea ce daruim, ce iubim, ce lasam in urma noastra…

Vom ramane cu amintirea zambetului adus pe chipurile copiilor participanti la activitate. Copiii ingeri care au in ei forta, vitalitatea si inocenta de care noi toti aveam nevoie.


Psiholog voluntar in programul de sustinere psihologica in contextul epidemiei de COVID-19, demarat de Colegiul Psihologilor din Romania