Home

Viața fiecăruia dintre noi este un șir nesfârșit de alegeri și darul cel mai de preț primit este liberul arbitru

Să faci schimbări în viață poate părea imposibil uneori, mai ales când te simți singur. Uneori, parcă nu mai vedem ieșirea din impas, deși ușa este tot timpul deschisă. Iar într-un final te trezești că alegerile pe care le faci nu sunt aliniate cu propria ta ființă și parcă nu sunt ceea ce vrei:

  • Accepți ceea ce ți se impune de către cei din jur
  • Îți ignori visele și gândurile pentru că ești obosită de privirile pline de judecată ale celorlalți
  • Stai într-o relație abuzivă pentru că îți este frică de singurătate sau îți dorești o familie fericită pentru copiii tăi.

„Ceea ce trăim este rezultatul gândirii noastre. Dacă vrem să schimbăm ce trăim, trebuie să schimbăm cum gândim.”

 Albert Einstein

Schimbarea de care ai nevoie este mult mai simplă decat crezi. Atunci cand ai un expert de partea ta, este mult mai usor sa iei decizii informate și aliniate cu propria ta intuitie. Te vei simți mai liber și vei avea mai mult curaj să alegi responsabil.

Oamenii din jurul tău vor vedea schimbarea, vei străluci prin stimă de sine ridicată, prin limbaj și comportament , vei crede mai mult în propria ta persoană.

Iată 5 motive pentru care ar trebui să alegi să vorbești cu un psiholog

  • Primești îndrumare;
  • Lucrezi la propria persoană alături de un specialist;
  • Înveți să construiești relații sănătoase cu cei din jur;
  • Înveți cum să faci față schimbărilor pe care le întâlnești în viață;
  • Înveți cum să faci un pas înapoi pentru a găsi modalitatea cea mai optimă în administrarea stresului;

Aici…  te invit la o terapie de echilibru, un popas de câteva secunde, minute ori unități de timp.

Cu cât călătorești mai mult în interiorul tău și înțelegi ceea ce refuzi să vezi, descoperi cea mai ascunsă și întunecată cămară. Sufletul tău va învăța să cânte și să danseze din nou. Și vor veni și călătoriile exterioare.

Cu toții suntem pe diverse trepte de dezvoltare și evoluție, iar frumusețea noastră stă în diversitate. Iți doresc ca la finalul fiecărei zile să-ți spui :
„Ce minunat e să mă întâlnesc cu mine iar și iar”, ori să-ți spui: „Poate că astăzi nu sunt neapărat omul mai bun decât am fost ieri, dar cu siguranță voi putea spune:am făcut tot ce am putut!”

Bună,

Sunt Oana Țogan psiholog clinic acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu competente în:

  • psihologie clinică și psihoterapie
  • psihologie aplicată în domeniul securității naționale

De cele mai multe ori cărările se arată singure. Mă aflu într-un punct al existenței mele în care simt că e momentul să dau mai departe, să-mi dărui cunoștințele și informațiile acumulate de-a lungul timpului, să împărtășesc din experiența de viață, atât personală cât și profesională și din expertiza dobândită.

  Informațiile și tehnicile pe care ți le voi împărtăși sper să reprezinte o schimbare a modului de percepere a vieții, dar mai ales un început, un nou drum pentru tine.

În călătoria ta, alături de mine, nu-ți voi promite panacee de vindecare ci doar te voi însoți așa cum eu mi-aș fi dorit să fi fost însoțită în momentele cu adevărat grele ale vieții mele

Oana Țogan, psiholog și psihoterapeut

Ce spun clienții cabinetului de psihologie
Oana Țogan

Dacă îți sună interesant ca și acel ceva despre care ai vrea să auzi mai multe, apasă butonul de mai jos pentru a afla cum putem lucra împreună

Alătură-te comunității noastre

E important ca la un moment dat să-ți oferi timp și spațiu doar pentru tine. Nu e egoism, ci e conectare cu tine însăți, e fidelitate față de propria-ți ființă, e iubire de sine si îți recomand să practici acest comportament!

Hai în comunitate și abonează-te la newsletter-ul nostru, ce va fi o dată pe săptămână. Nici mie nu îmi place să fiu bombardată de reclame. De aceea, voi respecta limita bunului simț! Vei primi un planificator săptămânal cu citate motivaționale ce poate fi descărcat, meditații sau alte informații legate de evenimente care te vor ajuta în evoluția și dezvoltarea personală!

Primul planificator te așteaptă să fie completat de tine. Este creat pentru a-ți fi un ghid în introspecția zilnică și încărcat cu multă dragoste.

Procesez…
Succes! Ești în listă.

Articole recente

TIC-TAC…

𝑨𝒔̦𝒂 𝒔𝒆 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒈𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒑𝒖𝒍 𝒔𝒊-𝒎𝒊 𝒗𝒊𝒏𝒆 𝒔𝒂 𝒕𝒆 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒃: 𝑺𝒊𝒏𝒄𝒆𝒓, 𝒕𝒖 𝒊𝒕̦𝒊 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒊 𝒗𝒊𝒔𝒆𝒍𝒆? 𝑺𝒊 𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒆 𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔̦𝒕𝒊 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒔𝒑𝒖𝒊 𝒅𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒕𝒊𝒏𝒆? 𝑶𝒂𝒓𝒆 𝒕𝒆 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒊 𝒔𝒖𝒇𝒊𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒂 ș𝒕𝒊 𝒄𝒆 𝒗𝒓𝒆𝒊 ș𝒊-ț𝒊 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒊 𝒄𝒖 𝒂𝒅𝒆𝒗𝒂̆𝒓𝒂𝒕? Îmi amintesc de vârsta copilăriei când îmi imaginam ca nimic si nimeni nu mă va…

Citește mai mult

NOAPTEA DE SÎNZIENE, REVELATIE ȘI PROVOCARE

𝘼𝙨𝙚𝙖𝙧𝙖̆, 𝙞̂𝙣 𝙣𝙤𝙖𝙥𝙩𝙚𝙖 𝙨𝙛𝙞̂𝙣𝙩𝙖̆ 𝙙𝙚 𝙎𝙞̂𝙣𝙯𝙞𝙚𝙣𝙚, 𝙞̂𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖̆ 𝙘𝙪 𝙖𝙡𝙩𝙚 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙣𝙞𝙘𝙚 𝙙𝙚 𝙖 𝙘𝙪𝙣𝙤𝙖𝙨̦𝙩𝙚 𝙨̦𝙞 𝙖𝙛𝙡𝙖, 𝙖𝙢 𝙘𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙪𝙣 𝙨𝙥𝙖𝙩̦𝙞𝙪 𝙙𝙚 𝙨̦𝙚𝙯𝙖̆𝙩𝙤𝙖𝙧𝙚, 𝙙𝙚 𝙩𝙞𝙝𝙣𝙖̆, 𝙙𝙚 𝙖𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙚 𝙖𝙢𝙞𝙣𝙩𝙚 𝙖 𝙘𝙚𝙚𝙖 𝙘𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙨̦𝙞 𝙘𝙚 fac, 𝙞̂𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙘𝙤𝙣𝙚𝙘𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙘𝙪 𝙖𝙡𝙩𝙚 𝙛𝙚𝙢𝙚𝙞 𝙨̦𝙞 𝙖𝙢 𝙙𝙖̆𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙙𝙞𝙣 𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙞𝙚𝙣𝙩̦𝙖̆, 𝙚𝙭𝙥𝙚𝙧𝙩𝙞𝙯𝙖 𝙨̦𝙞 𝙘𝙪𝙣𝙤𝙖𝙨̦𝙩𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙢𝙚𝙖, 𝙫𝙚𝙣𝙞𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙣…

Citește mai mult

VOCEA INTERIOARĂ POATE SĂ TE DISTRUGĂ SAU POATE SĂ TE CONSTRUIASCĂ

𝑷𝒓𝒊𝒗𝒆𝒂𝒎 𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒂𝒍𝒃𝒂̆ 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒖 𝒔̦𝒊 𝒔𝒑𝒖𝒏 𝒂𝒅𝒆𝒔𝒆𝒂 𝒔̦𝒊 𝒄𝒍𝒊𝒆𝒏𝒕̦𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒎𝒆𝒊 𝒄𝒂̆ 𝒏𝒐𝒊 𝒗𝒆𝒏𝒊𝒎 𝒊̂𝒏 𝒍𝒖𝒎𝒆 𝒄𝒂 𝒐 𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂𝒍𝒃𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒉𝒂̂𝒓𝒕𝒊𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒆𝒑 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒆 𝒓𝒂̂𝒏𝒅 𝒑𝒆 𝒓𝒂̂𝒏𝒅 𝒊̂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒋𝒊𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊 𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒓𝒊: 𝒎𝒂𝒎𝒂, 𝒕𝒂𝒕𝒂, 𝒃𝒖𝒏𝒊𝒄𝒂, 𝒃𝒖𝒏𝒊𝒄𝒖𝒍, 𝒃𝒐𝒏𝒂, 𝒇𝒊𝒈𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒂𝒕𝒂𝒔̦𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒂 𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒓𝒂̆ 𝒗𝒆𝒏𝒊𝒓𝒆 𝒊̂𝒏 𝒍𝒖𝒎𝒆. Așa…

Citește mai mult

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Apariții media

Evenimente

Bacău, Comănești
2021

Draga mea, iubește-te așa cum n-ai făcut-o niciodată! Adună-ți toate bucățile de suflet rătăcite aiurea!

Te invit la un ALTFEL de concediu, dedicat numai ție! Unde te poți conecta cu tine, cu dorințele tale, cu femei ce au același deziderat ca și tine. Fă-o! cu inima deschisă, lăsând deoparte frici, judecăți și asumarea dorinței reale de acceptare a ceea ce ești, simți și trăiești.